Tjejcoachning, Föreläsningar & 80-talister

Att samhället är skruvat vet vi alla. Att unga tjejer utsätts för påtryckningar att vara perfekta i en deffekt värld fick mig att 2005 starta ett coachingföretag. Där jag coachar unga tjejer. Gcoaching ligger numera under LeNova. Jag har ett gäng med tjejer, många kommer till mig via rekommendationer och går ett “program” som vi tillsammans arbetar fram beroende på tjejernas mående.

emi026Jag har arbetat med unga tjejer och självkänsla i 6 år och har på dessa år byggt mig en gedigen kunskap om hur samhället påverkar unga idag. Hösten 2011 kommer gcoaching at växa och utvecklas vidare med så kallade “Stödmentorer”, “Arbetsrelaterade mentorer” och de redan populära “Worlshopsen”. Läs mer på GIRLCOACH.me

Jag håller föreläsningar & seminarier inom:

Sociala Medier;

  • Varumärkesbyggande, hållbar utveckling och kommunikation i nya medier.
  • De nya generationerna
  • Kreativa workshops på ämnen runt unga i sociala media och  sociala medier som kommunikationsplatform

Kom i kontakt med mig, fyll i formuläret nedan!

 

 

Några av mina favoritvideos hittar ni HÄR


Advertisement